2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

DISH DROPS - skystas indų ploviklis

Jei svajoji apie žvilgančius indus, kurių kiekvienas tau pavydės, apie blizgančius puodus ir spindintį sidabrą, niekas neišvalys jų geriau už indų ploviklį DISH DROPS.
Tai stiprios koncentracijos preparatas, tad vos keli jo lašai, įlašinti į vandens pilną praustuvą, pagamins gausybę ilgai besilaikančių putų, kurios pašalina maisto liekanas. Šis skystis idealiai išplauna net labai riebaluotas keptuves bei pridegusį maistą.
DISH DROPS sudėtyje yra alijošiaus. Šis efektyvus skystis indų plovimui švelniai veikia rankų odą, kaip ir porcelianą, krištolą bei prabangiausius sidabro gaminius.
Naudojant plastikinį Amway butelį su pompa, galima DISH DROPS skiesti įvairiai, priklausomai nuo vandens kietumo arba savo nuožiūra. Nesvarbu, kokį naudojate koncentratą, DISH DROPS puikiai nusiplauna ir nepalieka nuosėdų. Klientams patiks jo gaivus, lengvas aromatas Paviršinio veikimo junginiai, esantys DISH DROPS sudėtyje, linkę į biodegradaciją, vadinasi, jie lengviau virškinami dėl natūralaus irimo. DISH DROPS, taip pat, nekenkia fermentinei ląstelei. Klientai, kuriems rūpi indų švara, bus sužavėti indų plovimo skysčio DISH DROPS veikimo efektyvumu ir taupumu, nes virtuvę valyti su juo labai lengva. Daugelis žmonių yra pripratę indų plovimo skysčių naudoti gausiai ir gali manyti, kad tų kelių lašų DISH DROPS neužteks. Dažnai klystama jo naudojant per daug - gaunama per daug putų.


Naudojimas:1 ml skysčio DISH DROPS praskiesti 1 l vandens. Skiedinį supilti į praustuvą ir pripildyti jį vandens. Galima skiesti savo nuožiūra. Plaunamus indus galima mirkyti. Išplautus indus reikia taip sudėti, kad jie galėtų nuvarvėti. Nenaudoti skysčio DISH DROPS indų plovimo mašinose. Jis skirtas tik plauti rankomis.

Savybės ir privalumai:* Specialus preparatas, tirpinantis riebalus, nuo kurio indai žvilga švara. * Vartodami koncentratą gauname maksimalų rezultatą už optimalią kainą. * Vieno litro koncentrato užtenka 7500 indų išplauti. *Galima skiesti įvairiai * Ilgai išsilaikančios putos tirpina sunkiai nuplaunamą pridžiūvusi maistą. * Idealus plaunant riebaluotus puodus ir keptuves. * Delikatus preparatas švelniai veikia rankų delnus. * Galima naudoti ploniausiam porcelianui, stiklui r sidabrui plauti. * Puikiai nusiplauna, nepalieka muilinių nuosėdų. * Sudėtyje yra alijošiaus ir kokosų aliejaus * Rezultatyvus ir delikatus. * Nedegus. * Visiškai ištirpsta vandenyje. * Visiškai nusiplauna vandeniu. * Be fosfatų * Turi konservantų. * Žolių kvapo. * Saugoti nuo vaikų.

0228 – 1 l – 39Lt
Dabar 29Lt

2 komentarai:

jola rašė...

labai geras indu ploviklis visada pirksiu tik sita,ir indai blizga ir dvelkia svara,po kavos puikiai issiplauna puodeliai nelieka rudas vidus

Unknown rašė...

Aš irgi išbandžiau, labai gera priemonė. Nors įsigijom indaplovę, nes indaplovės kaina labai gera buvo. Bet su šituo plovikliu tai ir su rankom mielai indus plaunu.