2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

GLISTER Koncentruota burnos skalavimo priemonė

Paskirtis: Įvairiapusiškai veikianti koncentruota burnos skalavimo priemonė gaivina ne tik burnos kvapą bei rūpinasi visapusiška burnos higiena, bet ir palengvina susikaupusių apnašų šalinimą, 38% padidina dantų valymo poveikį. Ši daugiafunkcinė priemonė naudojama ne tik stomatologijoje, bet ir kitose srityse.

Sudėtis: Eteriniai aliejai – pipirinės mėtos, citrininės melisos, paprastosios mėtos, mentolis, gyvatės nuodai, spiritas, vanduo, kamparas, cukranendrės, citrinos sultys, organinės rūgštys, enzimai, alijošius, kava-kava, eukaliptas ir kt. Praskiedus alkoholio kiekis – 1,5%.

Savybės ir privalumai: Įvairiapusis naudojimas. *Aukšta kokybė. *Koncentruota, taupi ir efektyvi – iš koncentrato gaunama 2,69 l tirpalo. *Užtenka 90 skalavimų. *Priklausomai nuo vandens kietumo, PH vertė – 5,4 – 6,2.

Naudojimas: paradantozė; cinga; dantų kariesas; sialodenitas; gingivitas; paradontitas ir kt. Skalavimo skystis sustiprina dantų valymo efektą iki kelių dešimčių kartų (38%), naudojama prieš valant dantis iki 5 p. p. į skalavimo indelį (skalauti 30-60 s), kovoja su dantenų kraujavimu, dantų apnašomis, kariesu. Į preparato sudėtį įeina stiprūs augalinės kilmės antiseptikai, kurie kovoja su mikrobais ir bakterijomis. Nerekomenduojama vaikams iki 6 metų.

9949 – 50 ml – 45Lt

1 komentaras:

Unknown rašė...

Kaip galima įsigyti šios priemonės?