2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

L.O.C. Universalus skystas organinis valiklis

Paskirtis: Ši universali valymo priemonė skirta ne tik tvarkyti butui ar namui nuo grindų iki lubų, ji labai plačiai naudojama buityje, bei riebalinių dėmių valymui. Ji atlieka daugybę funkcijų ir jau 45 metus yra viena populiariausių priemonių.

Sudėtis: Pagaminta kondensuojant kokoso aliejų. Sudėtyje visai neturi fosfatų.

Savybės ir privalumai: *Įvairiapusis naudojimas. *Aukšta kokybė. *Koncentruota, taupi ir efektyvi. *Lengvai šalina purvą ir riebalus. *Nepalieka ruožų, nuosėdų, negaruoja, nedega. Turi antistatinį poveikį. *100% tirpi vandenyje.

Naudojimas: Praskiedus 1:9 arba 30 ml L.O.C. į 4 l vandens, skiedinį galima naudoti daugumai valymo darbų, kasdieniniam naudojimui:

5 ml ( 1/4 kamštuko) į l l karšto vandens grindims, sienoms, mediniams paviršiams namų apyvokos daiktams, dažytiems, keramikiniams, sintetiniams paviršiams plauti. Po valymo vandeniu perplauti nereikia.

Švelniems audiniams, vilnoniams megztukams, nailonui, medvilnei, apatiniams rūbams skalbti 5-10 ml į l l šilto vandens.

Dėmėms išimti - tušinuko, lūpų dažų, šokolado, riebalų, batų tepalo, dervos ir kramtomosios gumos - nepraskiestu L.O.C. patepti dėmę, palaukti 30 min ir gerai išskalauti.

1-2 pompos paspaudimus ( p.p.) į 5 l vandens kaip trąšas augalams (kartą į mėnesį).

l p.p. į purkštuvą langams, veidrodžiams plauti.

l lašą ant akinių stiklų išsklaidyti, nuplauti. Džiūsta be nuosėdų.

5 ml į vandens bakelį automobilio langams plauti vasaros metu.

6 p.p. į 5 l vandens plaunamiems tapetams plauti.

l p/p/ į 4 l vandens lyginimui palengvinti.

2 ml į 4 l vandens vaisiams plauti (parafinui ir chemikalams).

12 p.p. į 4 l vandens šaldytuvui ir grotelėms valyti. Panaikina žuvies, svogūnų ir kitus nemalonius kvapus.

Skiedinį 2/3 L.O.C. ir 1/3 acto akmenims ir kalkėms nuo praustuvų, vonių ir klozeto valyti.

Skiedinį užpilti ir palikti kuriam laikui, po to nuplauti vandeniu.

Natūraliai ir dirbtinei odai valyti drėgnu skudurėliu sumirkytu koncentrate (batams ir t.t.)

Rankoms plauti - su l lašu L.O.C. išsitrinti rankas ir nuplauti šiltu vandeniu.Panaikina česnako, svogūno kvapus, nuplauna tepalus, riebalus, purvą

1-3 p.p. į 4 l vandens indams plauti.

2-3 p.p. į l l vandens išplauti šukas, šepečius, perukus, teptukus. Užmerkti kuriam laikui paskui išplauti.

2 p.p. į 5 l vandens šunims, katėms maudyti bei arkliams prausti.

1-2 p.p. į 10 l vandens šviežiai žuviai valyti. Nuima gleives, panaikina kvapą. Žuvį po to nuplauti.

Įpakuotas po l litrą ( užs.Nr. 0001) 32Lt ir po 4 litrus (užs.Nr.8785) 111Lt. Naudojamas su pompa užsakymo nr. 1605 - 5,86Lt

3 komentarai:

edita rašė...

o as juo nusivylus.senos demes jis tikrai neisima,o sviezia deme bent koks valiklis isims.ir cia ne mano vienos nuomone.orginalas gal ir isima,bet jis musu nepasiekia.nes visa produkcija atvaziuoja pas mus per lenkija,o jie nuo senu laiku viska perpilsto.man tai labai nepatinka.taspats ir su kitais LOC gaminiais.zodziu visos valymo priemones nieko vertos kurias as naudojau.

giedre kasparaviciute rašė...

Pasakiska priemone, be jos neissiversciau :) visas priemones reikia naudoti pagal paskirti ir matavimus...apie ai turetu informuoti zmogus is kurio pirkote :) as grizusi i lt taip pat truputi buvau nusivylusi tuo, kad is lenkijos gautos prekes tikrai yra prastesnes kokybes...pati gyvenu londone, dar nebuvo taip kad tektu kazkuo nusivilti, daug skaitau ir viska darau taip kaip reikia :) jei domin akokia informacija klauskite :)giedrikke@gmail.com

migeluna rašė...

Dziaugiuosi radusi senus ir gerus produktus.Be ju ir JAV neissiverciau.Dar labiau apsidziaugiau radusi senaji geraji vonios valikli.JAV jo kazkodel nebegamina:(, o gamina kazka naujo, kas man netiko. O L.O.C. naudoju visur, net nurudusiai zolei laistyti ir kaimynai stebisi,kodel musu zole zaliuoja kada visur kitur ji nurudusi :))) dekui
IRENA