2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

NUTRILITE Omega-3 kompleksas

Kiekvienam žmogui patartina valgyti žuvį 2 kartus per savaitę. Vitaminas Omega-3 gaminamas iš lašišų raumenų ir riebalų. Lašišoje daug vitaminų B1 ir B2, daugiau nei morkose, pomidoruose, paprikoje, žaliose ankštyse, žemuogėse, kivi, nemažai vitaminų A, B3, PR Biofin (H), yra ir vitaminų E ir D.Lašišoje yra daugiau vitaminų B6 ir B12 nei kai kuriuose vaisiuose ir daržovėse. Gamyboje naudojamas šaltas abdirbimas, todėl lieka žymiai daugiau mikroelementų, nenaudojamos kepenys. Didelė koncentracija.
Vartojimas: *Sergant rachitu, esant blogam augimui, dauno ligai. *Kuomet yra greitas fizinis ir protinis nuovargis, galvos skausmai, nemiga, depresija, padidintas jautrumas, pablogėjusi atmintis, sumažėjęs organizmo atsparumas. *Viršutinių ir apatinių galūnių nervų uždegimai, neuralgija, trišakio nervo neuralgija, radikulitas. *Po insulto. *Po sąnarių operacijų, kaulų lūžimų, bei esant kaulų TBC, osteoporozei. *Reguliuoja fosforo ir kalcio apykaitą oraganizme. *Esant raumenų silpnumui ir skausmams kojose. *Esant greitam akių nuovargiui, šviesos baimei, blogam regėjimui bei ragenos pažeidimams. *Nudegimams ir žaizdoms gydyti. *Sergant bronchitu ir pneumonija. *Virškinamojo trakto susirgimas, liežuvio uždegimas, skrandžio ir 12-pirštės opaligė, enterokolitas, kasos uždegimas, apetito neturėjimas, pykinimas, vidurių užkietėjimas, kepenų ligos, tiesiosios žarnos įtrūkimai. *Anemija, sulkiųjų pėdos arterijų pažeidimai, sklerozės profilaktikai, širdies raumens stiprinimas. *Odos psoriazė, odos baltymas ir skausmas, egzema, dermatitas, įtrūkimai lūpų kampuose. *Endokrininių ir lytinių liaukų funkcijų sutrikimas, klimaksas, menstruacinio ciklo sutrikimas, maitinančioms mamoms. *Antioksidantas, auglių profilaktikai ir gydymui.
Naudojimo būdas ir dozės: Naudojimo kursas neribotas. Vaikams: 2 kapsulės per savaitę valgio metu pirmoje dienos pusėje. Suaugusiems: viena kapsulė per dieną arba kas antrą dieną po insulto, operacijų, esant skrandžio ir 12-pirštės žarnos opaligės paūmėjimo, klimaksui ir kitais rimtais atvejais. Profilaktikai: 2 kapsulės per savaitę valgio metu pirmoje dienos pusėje (esant tulžies pūslės ligoms, tarp pirmo ir antro patiekalų, kad išvengti rėmens).
Geriausiai derinasi su Ca, Mg ir liucerna.

100567 - 30kap. - 49Lt
4298 - 90kap. - 128Lt

Komentarų nėra: