2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

PURSUE wc valiklis

Paskirtis: Skirtas klozetų, vonių, kriauklių efektyviam valymui.

Sudėtis: WC valiklio su organinėmis rūgštimis sudėtyje nėra stiprių chemikalų, nors valo gerai. Sudėtyje yra originali sudėtinė medžiaga *Neutralodor*, kuri chemiškai reaguoja su nemaloniais kvapais absorbuodama kvapų molekules.


Savybės ir privalumai: *Efektyviai nuvalo įsisenėjusias nuosėdas, mineralines dėmes, kalkių ir kitas apnašas. *Dezodoruoja patalpą. *Užtikrina švarų bei gaivų orą.

Naudojimas: Originalus valiklio įpakavimas su integruota rankena leidžia patogiai ir lengvai paskirstyti valiklį net ant sunkiai prieinamų klozeto vietų. Tolygiai paskirstyti ant valomojo paviršiaus ir šepečio pagalba nuvalyti, įsisenėjusias nuosėdas valyti po 15 - 30 minučių. Esant labai dideliam užterštumui, panaudoti WC valiklį 2 - 3 kartus.



3951 - 750 ml – 35Lt

2 komentarai:

Unknown rašė...

visiskai nepasiteisinusi priemone, nieko nenuvalo, tiesiog ismeciau pinigus i bala. lietuviskos paprastos priemones valo geriau.

Gerda rašė...

man šis irgi nepasiteisino, bet esu išbandžiusi ir atradusi vieną super gerą valiklį. kai ateina šneka prie kokių žmonių apie vonią, visada sakau jei reikia, padėsiu ir bus jums parekomenduoti geriausi wc valikliai..