2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

SA8 Delicate skystas švelnus skalbiklis

Paskirtis: Šis koncentruotas skystas skalbiklis skirtas atsargiai, tausojančiai skalbti jautrius audinius (šilko, vilnos, medvilnės, sintetikos) žemoje temperatūroje. Ypač tinka medžiagoms, kurių negalima skalbti skalbimo mašinomis.

Sudėtis: Tai speciali patobulinta biologinių medžiagų kombinacija be fosfatų.

Savybės ir privalumai: *Specialiai pritaikyta skalbti žemoje temperatūroje (iki 40°C). *Tinka visiems audiniams. *Negadina medžiagų ir švariai skalbia nešvarias vietas. *Rekomenduojama sintetiniams audiniams: nailonui, poliesterui ir dirbtiniam šilkui. *Ypač švelni natūraliems pluoštams: vilnai, medvilnei ir šilkui. *Lengvai išsiskalauja. *Skalbinių galima net neskalauti. *lšskalbti drabužiai nedirgina odos, nealergizuoja. Teisingai dozuojant stipriai neputoja. *Malonaus gėlių kvapo. *Labai koncentruota. *Dermatologiškai nekenksminga. *Galima naudoti, kai nėra šilto vandens.

Naudojimas: Tai koncentruotas skalbiklis - skalbiant rankomis 11 talpos butelio užtenka beveik 200 skalbimų. Prieš skalbimą būtina patikrinti, ar atspari audinio spalva, ar gamintojas leidžia audinį skalbti. Naudoti tik skalbtiniems, dažytiems neblunkančiais dažais drabužiams iš vilnos, šilko, medžiagų iš natūralaus pluošto ir sintetikos. Naudoti šaltą vandenį iki 40°C. Galima skalbti ir rankomis ir skalbimo mašina (tausojančiu režimu). Gaminius iš šilko ir vilnos prieš skalbimą galima pamerkti, bet ne ilgiau kaip 5 min. Skalbiant mašinoje tausojančiu režimu (iki 40°C), įpilti į dozavimo cilindrą 20-30 ml, priklausomai nuo vandens kietumo, po to supilti į skalbimo mašinos kamerą arba tiesiog ant skalbinių.
Skalbiant rankomis, priklausomai nuo vandens kietumo, pilti 5-10 ml skalbiklio, išmaišyti vandenyje, po to įdėti skalbinius. Leisti 5 min. pamirkti. Rūpestingai nugriebti muilo putas. Po skalbimo skalbinius suvynioti į rankšluosčius, kad vandens perteklius galėtų varvėti. Negręžti. Baigus nusiplauti rankas. Patariama tiksliai dozuoti, naudojant ant butelio užsukamą dozavimo ir matavimo dangtelį. 1 kamštelis - tai 20 ml.

3272 -1l- 66Lt

1 komentaras:

Unknown rašė...

Kadangi neturiu skalbimo mašinos, tai skalbiu rankomis ir galiu drąsiai teigti, kad šis skalbiklis yra tobulas. Užtenka ilgam ir skalbia puikiai. Džiaugiuosi, kad jį atradau.