2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

SCRUB BUDS nerūdijančio plieno kempinės

Paskirtis: Kempinėlės yra idealios šveičiant ar plaunat, pašalina dėmes, pridegusius riebalus ar kitus nešvarumus. Tinkamos puodams, keptuvėms, stiklui, krosnelėms, iešmams, grotelėms, įrankiams ir net daržovėms valyti, galima valyti žvynus nuo žuvies. Tinka GOURMET puodų rinkinio vidinio paviršiaus ir dugno šveitimui.

Sudėtis: Valomosios kempinėlės SCRUB BUDS pagamintos iš vienos vienintelės nerūdijančio plieno juostelės. Ši juosta suplota, susukta ir suvyniota į vieną uždarą visumą.
Savybės ir privalumai: *Idealios šveičiant ar plaunant. *Puikiai valo dėmes, pridegusius riebalus ar kitus nešvarumus. *Neturi aštrių kraštų ar galų, kurie galėtų sužeisti rankų odą ar subraižyti valomąjį paviršių. *Saugu naudoti stikliniams ir kitokiems virtuviniams indams, paviršiams ir įrankiams valyti. *Švelnios valomiems paviršiams, bet ne nešvarumams. *Labai higieniškos, nes lengvai išsiplauna, jose nesikaupia drėgmė, pelėsiai, neatsiranda nemalonus kvapas. *Patvarios ir atsparios rūdims. *Tvirtesnės už tradicines metalines kempines, nors minkštos ir elastingos, *Įvairiapusės ir ilgaamžės.

Naudojimas: Kempinėlę pakanka ištempti ir švariai išplauti vandeniu. Nerekomenduojama valyti poliruoto metalo, emaliuotų, aliuminių, tefloninių ir labai blizgančių virtuvinių indų, tame tarpe ir GOURMET puodų rinkinio išorinio paviršiaus.

6407 - 4 vnt. – 27Lt

Komentarų nėra: