2008 m. liepos 28 d., pirmadienis

TIME DEFIANCE su vitaminu C ir gydomosiomis žolelėmis

Paskirtis: Tai efektyvi priemonė prieš raukšles ir ultravioletinių spindulių žalą akių ir lūpų srityse. Produktą turėtų naudoti vyrai ir moterys virš 30 metų amžiaus, siekiantys pagerinti savo jaunatvišką brandaus amžiaus ar saulės pažeistą veido išvaizdą.
Sudėtis: Šį produktą sudaro augalinis ekstraktas iš dioskorėjos šaknų (15%). Dioskorėja-tai tropinis laipiojantis augalas iš šiaurės ir vidurio Amerikos. Taip pat vitaminas C: L-askorbino rūgštis (5%) pagal Nutrilite standartą ir ekstraktas iš acerola vyšnios (viso 500 mg) - tai pati aukščiausia gamtoje randama vitamino C koncentracija.
Savybės: *Vitaminas C gerai koreguoja ir saugo metų bei saulės pažeistą odą. *Ekstraktas iš laukinės dioskorėjos šaknų puikiai drėkina brandžią odą. *Patikrintas akių gydytojų, dermatologų, nealergizuojantis. *Neparfumuotas, neužkemša porų. *Tinka visiems odos tipams, ypač jautriai odai, akių sritims. *Nustatyta, kad akių raukšlės per 16 savaičių sumažėja iki 58%. 100% testuotų asmenų raukšlės akių ir lūpų srityse pastebimai sumažėjo per 16 savaičių, o 90% jau per 8 savaites.
Naudojimas: Tūbelėje pateikiamas dioskorėjos serumas -10 ml, o stikliniame buteliuke - 0,5 g vitamino C miltelių. Serumą supilkite į stiklinį buteliuką su vitaminu C, gerai suplakite, kol vitaminas C ištirps ir skystis įgaus vientisą spalvą. Sumaišius komponentus produktą efektyviai galima naudoti 30 dienų, tepant du kartus per dieną. Kiekvieną kartą prieš naudojant gerai suplakite. Sudrėkinkite pirštų galus vitamino C ir dioskorėjos mišiniu ir švelniai įmasažuokite akių ir lūpų sritis, bei pagal poreikį kitas raukšles.Šią priemonę rekomenduojama naudoti ryte ir vakare, po veido nuvalymo ir tonizavimo, po to galima tepti AHA-serumą plus, po to BRIGHT IDEA šviesinantį serumą ir galiausiai Artistry akių atstatantį kremą, bei kurią nors Artistry drėkinančią priemonę.

7313 - 1vnt. - 149Lt

Komentarų nėra: