2008 m. rugpjūčio 26 d., antradienis

SATINIQUE Drėkinamasis serumas plaukams

Naujasis SATINIQUE drėkinamasis serumas plaukams – naujas plaukų apsaugos būdas. Šis serumas plaukus drėkina nuo pat šaknų.
Klausimai ir atsakymai:


Kas lemia galvos odos būklę? Netinkama mityba, stresas, sutrikusi hormonų pusiausvyra, vitaminų trūkumas, klimato sąlygos, aplinkos veiksniai (ultravioletiniai spinduliai, oro tarša), plaukų formavimo priemonės, karštas plaukų džiovintuvo oras.

Man atrodo, kad mano galvos oda nepažeista. Ar man būtina naudoti šį drėkinamąjį serumą?Taip, Jums tikrai patiks šis gaminys. Galvos oda, kaip ir veido, reikia nuolatos rūpintis: ją drėkinti ir prižiūrėti. Galvos odos būklė nuolatos blogėja, nes šukuojant plaukus, džiovinant juos džiovintuvu, sumažinama galvos odos drėgmė. Tik panaudoję šį serumą Jūs įsitikinsite, kaip reikėjo pasirūpinti savo galvos oda. Serumas gerina galvos odos kraujotaką.

Kodėl tai taip svarbu? Tai padeda pamaitinti plaukų svogūnėlius, todėl Jūsų plaukai bus daug sveikesni.

Ar galiu naudoti šį drėkinamąjį serumą, jeigu turiu pleiskanų? Šis serumas nenaikina pleiskanų. Šis serumas drėkina ir ramina sudirgusią galvos odą. Visų pirma Jūs turėtumėte sužinoti, ar pleiskanos atsirado nuo dažno plaukų dažymo ar dažno plaukų džiovinimo plaukų džiovintuvu. Jeigu Jūs iš tikrųjų turite pleiskanų, Jums reiktų naudoti Satinique šampūną nuo pleiskanų.

Sunaudojus šį serumą nejaučiu, kad mano galvos oda būtų drėgnesnė. Vieni žmonės serumo poveikį pajaučia iš karto, kiti – ne. Bet kokiu atveju, rezultatas yra (galvos oda yra sudrėkinta ir pamaitinta).

Ar šiuo serumu ištepus plaukus galima naudoti kitas plaukų formavimo priemones? Žinoma. Panaudojus šį serumą, plaukai tampa lygūs it šilkas, tankesni ir labiau blizga. Pasitepusios galvą serumu pasidarykite šukuoseną su plaukų putomis ar želė ir ji bus dar gražesnė.

Kaip dažnai galima kartoti penkiolikos dienų programą? Šią penkiolikos dienų programą patariama kartoti du kartus per metus: baigiantis žiemai ir vasarai.

Ar šis serumas tinka visiems plaukų tipams? Taip, jis tinka bet kokiam plaukų tipui.

Ar kiekvieną kartą turiu sunaudoti visą vieno buteliuko tūrį? Taip, būtina sunaudoti visą vieno buteliuko tūrį, nes tai būtent tas serumo kiekis, kuris reikiamai sudrėkins Jūsų galvos odą ir plaukus ties šaknimis.

Kaip man elgtis, jeigu praleisiu vieną penkiolikos dienų programos dieną? Serumą reikia naudoti kas antrą dieną. Jeigu praleisite vieną dieną, tai dvi kitas dienas iš eilės reikės naudoti serumą.

Kaip naudoti serumą? Ištrinkę plaukus, gerai juos nusausinkite rankšluosčiu. Po to iš buteliuko išspauskite ant galvos odos truputį serumo ir gerai jį įmasažuokite į galvos odą. Sunaudokite visą buteliuko turinį. Po to neperskalaukite plaukų, formuokite šukuoseną kaip įprastai.


101825 - 8but.x6ml - 138Lt

Komentarų nėra: