2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

Baliklis

Paskirtis: Šis baliklis yra nepavojinga ir veiksminga priemonė, skirta balinti visiems audi­niams - baltiems, spalvotiems su patvariais dažais, sintetiniams. Tinkamas naudoti ploniems ir jaut­riems audiniams balinti. Išvalo kavinukų vidų, virtuvinių baldų paviršių, pjaustymo lentas.

Sudėtis: Šis baliklis pagamintas vandenilio peroksido pagrindu. Jo sudėtyje nėra fosfatų ir chloro, blukinančio spalvas ir ardančio audinį.

Savybės ir privalumai: *Labai koncentruotas (aktyviosios medžiagos sudaro 99,5%), todėl labai ekonomiškas. *Malonaus kvapo. *Nekeičia audinio spalvų, neblukina. *Atgaivina spal­vas. *Pašalina iš audinio sunkiai išvalomas dėmes (kavos, arbatos, vaisių, limonado ir pan.). *Visiškai ištirpsta vandenyje. *Mažai putoja. *Veiksmingas skalbiant automatine skalbimo mašina ir rankomis. *Pašalina dėmes nuo kietų paviršių. *Atsparus įpakavimas apsaugo nuo drėgmės, išsipylimo, vaikų.
Jei labai sunku išbalinti, jei norite, kad išskalbti daiktai butų idealiai švarūs ir išliktų gyvų spalvų. Nė vienas tipinis chloro baliklis netinka plonoms, švelnioms ir sintetinėms medžiagoms. Be to, jie blukina spalvas ir ardo audinį.Amway baliklis labai efektyvus skalbiant visus - baltus ir spalvotus neblunkančių spalvų, sintetinius ir švelnius audinius. Šis baliklis nepavojingas naudojant, kadangi neturi chloro.
Jo vietoje panaudotas peroksidinis natrio karbonatas (soda - balinanti deguonimi), kuris švelniai pašalina arbatos, kavos, nealkoholinių gėrimų dėmes, visiškai neveikia audinio ir spalvų. Baliklį sėkmingai galima naudoti ir skalbiant rankomis, ir automatinėmis skalbimo mašinomis. Be to, jis yra gaivaus kvapo, tuo tarpu chloriniam balintojui būdingas nemalonus kvapas.
Baliklis labai veiksmingas aukštesnėje kaip 40 °C temperatūroje, todėl juo galima balinti sintetinius audinius. Norint panaikinti įsisenėjusios dėmes, galima audinius virinti.
Šis labai koncentruotas baliklis neturi rišamųjų medžiagų (99,9 % aktyvios medžiagos), todėl jį galima naudoti žymiai ilgiau, nei tokį patį kiekį kitų baliklių.
Amway baliklis tinka ne tik skalbimui. Jis pašalina dėmes ir nuo kietų paviršių, išvalo kavinukų vidų, virtuvinių baldų paviršių, pjaustymo lentas, yra nepavojingas naudoti.
Įpakuotas į plastikinį butelį su vaikams neatsukamu dangteliu.

Naudojimas: *Skalbiant: norėdami gauti geresnius balinimo rezultatus, skalbkite ne žemesnėje kaip 60 °C vandens temperatūroje.) automatinę skalbimo mašiną berkite 10 ml baliklio į 301 vandens. * Pradiniam skalbimui ir mirkymui: įberti 10 ml baliklio į 2 l karšto vandens (60°C ar aukštesnės temperatūros). Ilgiau laikant rankas baliklio tirpale ir turint polinkį alergijai, rekomenduojama mūvėti gumines pirštines. * Nenaudoti kartu su chloro balikliu! * Valant virtuvės baldų paviršius, kriaukles, pjaustymo lentas, nutekėjimo angas, keramikines plyteles ir pan.: užberti ant paviršiaus miltelių ir patrinti sudrėkintu skudurėliu ar kempine. Po to nuplauti vandeniu. * Arbatinukų ir kavinukų valymas: įberti 5 ml miltelių ir užpilti karštu ar verdančiu vandeniu. Palaikyti 1 vai. ar ilgiau, išpilti vandenį ir gerai išskalauti. * Nevalykite varinių ar aliuminio indų! * ATSARGIAI! Pavojingas virškinimo organams. Patekus į akis, plaukite akis tekančiu vandeniu 15 min. Netyčia nurijus, gerkite kuo daugiau vandens ir kreipkitės j gydytoją. * Saugokite nuo vaikų! * Kaip skalbimo priedas Amway baliklis yra nepavojinga ir veiksminga priemonė, tinkama skalbti visiems audiniams - baltiems, neblunkantiems spalvotiems, sintetiniams. * Tinkamas ploniems ir švelniems audiniams balinti. * Pašalina įsisenėjusias arbatos, kavos bei nealkoholinių gėrimų dėmes. * Tinka valyti arbatinukus, kavinukus, virtuvinių baldų paviršius, mėsos pjaustymo lenteles. * Juo galima panaikinti dėmes ir neskalbiant, užbėrus baliklio miltelių ir juos sudrėkinus. Jei išdžiūvus dėmė visiškai neišnyko, galima pakartotinai sudrėkinti.

Savybės ir privalumai: *Aktyvus deguonies baliklis be chloro ir be fosfatų. * Nekeičia audinio spalvų, neblukina. * Tinka skalbti rankomis (ploniems audiniams) ir mirkyti. * Visai ištirpsta vandenyje, mažai putoja.* Rekomenduojamas baltiems ir spalvotiems neblunkantiems audiniams. * Veiksmingas skalbiant automatine mašina ir rankomis, * Turėdami koncentratą, pasiekiame didesni balinimo efektą ir ekonomiškumą. * Atsparus įpakavimas apsaugo nuo drėgmės, išsipylimo ir gniuždymo. * Pašalina dėmes nuo kietų paviršių. * Turi malonų kvapą.
100273 - 500 g -33Lt;
0022 - 1 kg– 54Lt

Komentarų nėra: