2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

TRI - ZYME mirkymo ir skalbimo poveikio stiprinimo priemonė

Paskirtis: Tai efektyvi skalbinių mirkymo ir skalbikių stiprinimo priemonė, ypač jei skalbiniai labai nešvarūs. Skirta baltiems ir spalvotiems audiniams, taip pat vystyklams ir kūdikių dra­bužėliams mirkyti. Ypač tinka mirkyti patalynę, rankšluosčius, staltieses, apatinius drabužius, kojines, nosines ir pan.

Sudėtis: TRI-ZYME sudėtyje yra trijų rūšių enzimų, tirpdančių baltymines ir angliavandenių dėmes biologiniu būdu ir neutralizuojančių kūno nešvarumus. Trečioji stipriu valomuoju po­veikiu pasižyminti medžiaga įveikia riebalų ir aliejaus dėmes. Taip pat šios priemonės sudė­tyje yra minkštinančių vandenį ir šviesinančių audinį medžiagų.

Savybės ir privalumai: *Sustiprina skalbimo efektą. *Minkština vandenį. *Pašalina baltymi­nes (kraujo, kiaušinių, pieno) ir angliavandenių (žolės, šokolado, padažų) dėmes. Naudojimas: Naudoti mirkant arba kartu su kita skalbimo priemone, siekiant sustiprinti jos valomąjį poveikį. Mirkyti reikia mažiausiai 30 min. Kiekvienam audiniui naudoti aukščiausios leistinos temperatūros vandenį. Tik kraujo ir pieno dėmes reikia valyti šaltame arba drungna­me vandenyje. Baltus ir spalvotus skalbinius mirkyti atskirai. Skalbiant rankomis naudoti 15 ml priemonės 5 litrams vandens. Priemonės užtenka 57 kartams. Išsiskalauja greitai, gerai ir bet kokioje temperatūroje. Nenaudoti kartu su chloro balikliais.

7391 - 750 g – 42Lt

Komentarų nėra: