2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

Kilimų valiklis

Kilimai ir baldų gobelenai labai svarbūs - nuo jų švarumo priklauso ir visas jūsų bute vaizdas. Naudodami specialų Amway šampūną, ilgai išlaikysite grožį ir spalvų ryškumą, nes jis veiksmingas: vilnoniams, pusvilnoniams, sintetiniams kilimams ir apmušalams. Koncentruotas valiklis, praskiestas vandeniu, puikiai valo purvą ir dėmes. Mūsų patogumui valyti, specialiai suprojektuotas šepetys palengvina darbą ir sutaupo laiką. Iš 1 litro šio koncentruoto valiklio gausite net 11 litrų plaunančiojo šampūno, kurio užteks apytiksliai 300 m2.

Naudojimas: Skieskite santykiu 1:10 su vandeniu. Prieš valydami visą daiktą, įsitikinkite nematomoje vietoje ar neblunka spalvos. Valykite tik putomis. Putas ant paviršiaus užtepkite sukdami ratais, laipsniškai. Galite valyti kilimus ir gobeleną su kempine arba šepečiu, Įpylę tirpalą į dozatorių jį suplakite, kad susidarytų putos. Putos išdžiūsta po 6 vai., palikdamos dulkes, lengvai išsiurbiamas dulkių siurbliu. Išvalytas, išdžiūvusias vietas išsiurbkite.

Šampūnas yra specializuota valymo priemonė, tinkama valyti daugumai audinių iš natūralių ir sintetinių pluoštų. Šampūnas tinka ne tik namuose, bet ir automobilio apmušalams valyti.

100711 -1l-33Lt

Komentarų nėra: