2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

SILICONE GLAZE automobilių polirolis

Norint, kad automobilio išvaizda būtų nepriekaištinga, nepakanka vien nuplauti nuo jo purvą. Reikalingas apsauginis sluoksnis, kuris apsaugotų dažų laką nuo jo kokybę mažinančių ir naikinančių dulkių.
SILICONE GLAZE - tai ne vaškas, o specialus valančių, poliruojančių ir apsaugančių medžiagų mišinys, sudarantis apsauginį sluoksnį ir teikiantis kėbului blizgesį, lyg automobilis būtų tik ką pagamintas. Dėl savo savybių SILICONE GLAZE puikiai konkuruoja su daugeliu kitų panašių preparatų. Jis pagamintas iš keturių silikoninių polimerų vaško pagrindu. SILICONE GLAZE padengus kėbulo paviršių ilgam laikui apsisaugoma nuo vandens poveikio. SILICONE GLAZE atsparus aukštų temperatūrų permainoms, sniegui, sūriam vandeniui, tepalams ir purvui. SILICONE GLAZE turi gerų plastinių savybių, kurios leidžia jį lengviau paskirstyti, nei vašką. Padengiant automobilio kėbulą šia emulsija, mikroskopinės šio poliruoklio dalelės švelniai pašalina purvo, dulkių, kitų apnašų ir senos pastos sluoksnį. Net vos pavalius, automobilis puikiai blizga kelis mėnesius. SILICONE GLAZE net naikina dėmes ir nežymias rūdis. Jis tinka visų rūšių ir spalvų lakui, įskaitant "metalic" atspalvius ir chromuotus paviršius. Ši nedidelė investicija į automobilį, reguliariai naudojant SILICONE GLAZE, atsipirks ilgalaike nepriekaištinga automobilio išvaizda ir nepakitusia kėbulo kokybe.
Naudojimas: *Išplauti ir išdžiovinti automobilį. *Stipriai suplakti poliravimo pastą. *Išspausti pastą ant drėgno skudurėlio ir apskritais judesiais paskirstyti ant poliruojamo paviršiaus (nevalia pilti tiesiai ant lako, nes gali likti dėmės). *Gerai išdžiovinti ir poliruoti iki blizgesio švariu, minkštu skudurėliu. *Norint gauti geresnį efektą reikia tepti ant šalto paviršiaus (nenaudoti saulėje). *Esant didelei korozijai, prieš SILICONE GLAZE rekomenduotinas šlifuojantis preparatas.
SILICONE GLAZE galima naudoti ir valčių, namų apyvokos įrenginių, virtuvinių prietaisų, laminuotų virtuvinių baldų paviršių, keramikinių plytelių, armatūros, stiklinių ir aliuminio daiktų poliravimui. Ideali šviežiai padengtų autolakų konservavimo priemonė. Nenaudoti grindims (taps slidžios).
Savybės ir privalumai:* Sudėtyje yra silikoniniu pagrindu pagamintų poliruojančių medžiagų, saugančių laką ir užtikrinančių gražią automobilio išvaizdą. * Specialus keturių silikoninių polimerų, vaško, valančiosios substancijos ir švelnios poliruojančios priemonės junginys emulsijos pavidalu. * Ji ilgaamžiškesnė nei vaško pasta. * Lengvai pasiskirsto, be vargo poliruojasi. * išskirtinai ilgaamžė priemonė atspari temperatūros svyravimams, saulės poveikiui, purvui, dulkėms, druskai, vabzdžiams, dervoms ir vandeniui. * Universali. * Taupi. * Saugoti vaikams neprieinamoje vietoje.

8967 – 500 ml – 42Lt

Komentarų nėra: