2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

Orkaičių valiklis

Ši priemonė yra nepaprastai efektyvi šalinant riebalus ir prikepusio cukraus dėmes, taip pat šalinant net sunkiausiai pašalinamus nešvarumus. Tai tiršta pasta, lengvai tolygiai uždedama ant bet kokio paviršiaus, net ant orkaitės viršutinės sienelės. Želė konsistencija leidžia tolygiai padengti valomą paviršių bei suminkštinti ir atšokti degėsiams. Po pusvalandžio tereikia švariai nuvalyti orkaitės sieneles drėgna kempine ar skudurėliu. Esant reikalui (kai ypač storas nešvarumų sluoksnis), galima želė panaudoti dar kartą. Želės orkaičių valymui sudėtyje nėra šlifuojančių elementų, o efektas pasiekiamas vienos iš sudėtinių dalių – natrio hidroksido (šarmų), sukeliančių cheminį maisto likučių suirimą, dėka. Prie kiekvieno flakono yra šepetėlis. Jo dangtelis yra specialiai taip suprojektuotas, kad apsaugotų indo turinį nuo vaikų. Tai leidžia saugiai jį laikyti bet kuriuose namuose.
Naudodami želė orkaičių valymui galite be pastangų laikyti jas švarias.


Naudojimas: Prieš naudojimą būtina labai geria suplakti. Bet prieš tai reikia įsitikinti, ar gerai užsuktas dangtelis.
1.Nespausti indo dangtelio atidarymo metu.
2.Užsimauti gumines pirštines. Nepamirškite saugoti akis ir veidą.
3.Išimti skardas, groteles ir visa kitą iš orkaitės.
4.Pasiruošti indą ir įpilti tiek valiklio, kiek planuojate naudoti.
5.Želė tepame šepetėliu – pirma orkaitės galines sieneles, po to šonus, dugną ir tada viršutinę sienelę.
6.Negalima želė purkšti, taip pat reikia saugoti odą, rūbus ir grindis.
7.Palikti 30 min. (Labai nešvarius paviršius gali reikėti valyti pakartotinai).
8.Nuvalyti suminkštėjusius nešvarumus kempine ar skudurėliu, išmirkytu karštame vandenyje.
9.Pašluostyti nuvalytus paviršius vandens – acto tirpale sumirkyta kempine ar skudurėliu iš viršaus žemyn.
Dėmesio: naudoti tik emaliuotiems orkaičių paviršiams, emaliuotiems dujinių ir elektrinių viryklių paviršiams, skardoms ir grotelėms orkaitės viduje ir emaliuotiems puodams valyti.
Nenaudoti: nevalyti aliuminio, chromuotų ar dažytų paviršių. Nenaudoti savaime išsivalančioms orkaitėms valyti, griliams (visi jo elementai).

Savybės ir privalumai:* Lengvai naudojamas, nereikia šveisti ir gremžti. * Tolygiai užtepamas ant bet kokio paviršiaus. * Nenubėga nuo užtepto paviršiaus, galima užtepti viršutinę orkaitės sienelę. * Negadina emalio.


0014 – 500 ml – 29Lt

2 komentarai:

jola rašė...

tikrai nerialus isbandziau ir labai likau patenkyta,puikei valo orkaites ir linoliauma kuris yra raupletas isbanrykit tikrai liksit maloniai nustebinti,geras produktas

Unknown rašė...

Jis puikiai išvalo ne tik orkaites, bet ir dujines virykles. Tiesiog super produktas, kuris pakeitė mano anksčiau naudotus valiklius.