2009 m. vasario 25 d., trečiadienis

NUOLAIDOS

L.O.C. Plus valymo pienelis
Paskirtis: Šis pienelis su švelnia poliravimo priemone tinka valyti beveik visus virtuvėje, ir vonios kambaryje pasitaikančius paviršius: keramikines plyteles, dušus, dušo kabinas, tualetus, kriaukles, vonias. Tinka purvo ir riebalinių dėmių pašalinimui nuo automobilių ratlankių.
0951 – 500ml – buvo 32Lt, dabar 24 Lt
L.O.C. Plus stiklo (langų) valiklis
Paskirtis: Sukurtas specialiai nešvarumams valyti nuo visų stiklo paviršių. Savybės: *Turi antibakterinį poveikį. *Efektyviai valo riebalus, nešvarumus ir nikotino apna­šas. *Nebraižo paviršių. *Tinka valyti langus, veidrodžius, televizorių ir kompiuterių ekranus.
7485 - 500 ml – buvo 23Lt, dabar 17 Lt
PURSUE wc valiklis
Paskirtis: Skirtas klozetų, vonių, kriauklių efektyviam valymui. Sudėtis: WC valiklio su organinėmis rūgštimis sudėtyje nėra stiprių chemikalų, nors valo gerai. Sudėtyje yra originali sudėtinė medžiaga *Neutralodor*, kuri chemiškai reaguoja su nemaloniais kvapais absorbuodama kvapų molekules.
3951 - 750 ml – buvo 35 Lt , dabar 26 Lt
L.O.C. Plus Metalo valiklis
Paskirtis: Ši pastos pavidalo pramonė skirta naikinti oksidus, apnašas ir pridegimus nuo nedažyto, gryno žalvario, bronzos ir nerūdijančio plieno. Ji valomąjį paviršių veikia chemiškai ir šlifuoja.
0094 - 200 ml – buvo 24 Lt, dabar 18 Lt
BODY SERIES skystas muilas su pompa
Puikiai drėkinantis ir išlyginantis odą muilas. Jo sudėtyje yra prausimosi priemonės plantereno, gaminamo iš kukurūzų ir kokoso, todėl yra švelnus odai ir efektyvus, švelniai valantis ir nesukeliantis odos išsausėjimo. Triklosanas yra sintetinis antimikrobinis agentas, kuris apsaugo nuo mikrobų ir naikina kvapus. Neutralizuoja stiprius delnų kvapus kaip: svogūnų, česnakų, žuvies. Lengvai nuplaunamas, nelieka nuosėdų virtuvės plautuvėje. Patogus įpakavimas su dozatoriumi palengvina taupų naudojimą. Vieno įpakavimo užtenka 450 kartų nusiplauti rankas. Vieno dozatoriaus paspaudimo užtenka muilo kiekiui, reikalingam rankoms nusiplauti. Tai užtikrina taupų ir kontroliuojamą muilo dozavimą. Yra papildymo pakuotė 4 kartams.
2171 – 250ml - buvo 33 Lt, dabar 25 Lt
100100 – 1l – buvo – 116 Lt, dabar – 87 Lt
DISH DROPS - skystas indų ploviklis
Savybės ir privalumai:* Specialus preparatas, tirpinantis riebalus, nuo kurio indai žvilga švara. * Vartodami koncentratą gauname maksimalų rezultatą už optimalią kainą. * Vieno litro koncentrato užtenka 7500 indų išplauti. *Galima skiesti įvairiai * Ilgai išsilaikančios putos tirpina sunkiai nuplaunamą pridžiūvusi maistą. * Idealus plaunant riebaluotus puodus ir keptuves. * Delikatus preparatas švelniai veikia rankų delnus. * Galima naudoti ploniausiam porcelianui, stiklui r sidabrui plauti. * Puikiai nusiplauna, nepalieka muilinių nuosėdų. * Sudėtyje yra alijošiaus ir kokosų aliejaus * Rezultatyvus ir delikatus. * Nedegus. * Visiškai ištirpsta vandenyje. * Visiškai nusiplauna vandeniu. * Be fosfatų * Turi konservantų. * Žolių kvapo. * Saugoti nuo vaikų.
0228 – 1 l – buvo 39 Lt , dabar 29 Lt
SA8 Delicate skystas švelnus skalbiklis
Paskirtis: Šis koncentruotas skystas skalbiklis skirtas atsargiai, tausojančiai skalbti jautrius audinius (šilko, vilnos, medvilnės, sintetikos) žemoje temperatūroje. Ypač tinka medžiagoms, kurių negalima skalbti skalbimo mašinomis.
3272 -1l - buvo 66 Lt , dabar – 50 Lt
BODY SERIES dušo želė
Kokybiška dušo želėsuteiks švarumo, gaivumo jausmą. Sudėtyje yra plantereno, aukštos kokybės valymo agentas, kuris švelniai valo nesukeldamas išsausėjimo. Kukurūzų ir kokosų derinys suteikia odai švelnumo.Ypač tinkamas, jei mėgstate praustis ir maudytis karštame vandenyje, kuris sukelia odos išsausėjimą. Ši dušo želė drėkina ir švelnina odą. Po prausimosi gali jaustis nedidelis slidumo jausmas, taip yra todėl jog oda vis dar yra drėkinama. Aromatai minimizuoja prakaito kvapą. pH subalansuotas ir jautriai odai. Yra pildymo pakuotė.
2162 – 400 ml – buvo 40 Lt, dabar – 30 Lt
2163 – 1l – buvo 92 Lt, dabar – 69 Lt
BODY SERIES rankų ir kūno drėkinamasis losjonas
Formulėje yra avižinių kruopų proteinai, kurių nauda yra žinoma, kaip natūralus odos drėkinimas. Matomas efektas gali pasirodyti ant odos netrukus nuo vartojimo pradžios. Pirmiausiai sukurtas nuo priešlaikinio odos senėjimo bei kad suteiktų apsaugą nuo pavojingų ultravioletinių spindulių. Apsauga nuo saulės – SPF8. Labai švelnus ir greitai įsigeriantis, gerai drėkiną odą.
2175 – 400ml – buvo 71Lt, dabar – 53 Lt

Komentarų nėra: